Tee markkinointia
tai yhteistyötä
Somevaarin kanssa!

Monenlaista yhteistyötä yrityksille, järjestöille ja yhteisöille.

Banneri-mainonta

Somevaari tarjoaa sivuilleen banneri-paikkoja. Banneri voi olla esimerkiksi tietyn blogikirjoituksen yhteydessä, jossa banneri voidaan kohdentaa artikkelin sisällön mukaan, esimerkiksi urheilu, terveys, rakentaminen. Hinta 290 euroa + ennakkoperintärekisterin mukaiset verot ja mahdolliset muut kustannukset.

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinoinnissa Somevaarin kanssa voidaan sopia kaikkien kanavien käytöstä yhdessä tai erikseen. Markkinointikanavia voivat olla blogi, videoblogi (Youtube), Instagram tai Twitter. Somevaari tuottaa kanaviin sisältöä asiakkaan tuotteesta, palvelusta tai yrityksestä. Somevaari tuottaa tekstin/kuvat/videot sovitusta aiheesta. Asiakas saa oikeudet sisältöön ja sen käyttämiseen omissa kanavissaan. Hinnat alkaen 390 euroa + ennakkoperintarekisterin mukaiset verot + muut kustannukset.

Sisältömarkkinointi asiakkaan tuottamalla sisällöllä

Somevaari voi antaa sovitusti omat kanavansa asiakkaan käyttöön, johon asiakas tuottaa omaa materiaalia. Asiakas tuottaa tekstin/kuvat/videot haluamastaan aiheesta, omistaa oikeudet sisältöön ja voi käyttää materiaalia omissa kanavissaan. Hinnat alkaen 95 euroa/kanava/kerta + ennakkoperintärekisterin mukaiset verot ja mahdolliset muut kustannukset.

Kysy lisätietoja yhteistyöstä oheisella kaavakkeella.