Kun pojantyttäret tulivat kylään, piti miettiä mihin heidät veisi uudella asuinalueellamme (Myrskylä) itäisellä Uudellamaalla. Koska he tykkäävät eläimistä, valitsimme kotieläinpuiston Orimattilasta, joka löytyi netistä googlaamalla.

Siellä olikin mukava valikoimia paitsi tuttuja kotimaisia eläimiä, myös muutamia eksoottisia lajeja, kuten laamoja ja strutseja. Se mikä miellyttänee monia perheellisiä, oli mahdollisuus syödä luvan kanssa omia eväitä. Näin voi säästää rahaa. Viihtyisä ravintola-kahvila mahdollistavat myös lounaan tai pienen purtavan nauttimisen maksua vastaan. Ehdoton kohokohta meidän vierailullamme oli poniratsastus pientä lisämaksua vastaa, jonka molemmat tahtoivat kokea!

Mahdollisuus ratsastaa ponilla!

Minusta puisto on parhaimmillaan ns  kokopäivä retkipaikkana.   Puistostahan löytyy eri eläinten lisäksi lapsille monta mukavaa paikkaa leikkeihin, omat eväät ja kiireetön päivä niin mikä sen mukavampaa eväsretkellä?

Meidän mielestämme retki oli antoisa ja sitä voi suositella eläinten ystäville! Kuvat muutamista eläimistä kertokoot puolestaan.

Tässä linkki Orimattilan Kotieläinpuiston kotisivulle   http://www.kotielainpuisto.com/    

Laama.

Poro.

Possu.

Vasikat.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment