JUKKA KUOPPAMÄKI KELLOKOSKEN KESÄSOITOSSA

Jotkut asiat paranevat vanhetessaan. Näin käy hyvälle viinille, ja samoin on käynyt myös Jukka Kuoppamäen äänelle. Kaunishan se on aina ollut, mutta vanhetessaan saanut vain lisää pehmeyttä ja syvyyttä.
Tämä tuli todistettua Kellokosken kesäsoiton konsertissa. Mainio Riku Niemi – Orchestra ja Kuoppamäki suorastaan villitsivät yleisön, joka osoitti lopulta seisaallaan suosiota. Kuulimme monet vanhat tutut, kuten Pieni mies, Anna mulle tähtitaivas ja Ei kauniimpaa, mutta myös muutaman vähemmän tunnetun, jopa yhden aivan uuden kappaleen. Miehen tie- laulussa kapellimestari Riku Niemi lauloi kertosäkeessä mukana. Toivottavasti tätä soitetaan jatkossa radiossakin.

Kuoppamäen nimi löytyy lukuisien hittien taustalta. Hänhän on tehnyt musiikkia monille tunnetuille artisteille, ja konsertissa hän lauloi näytteeksi Satulinnan, jonka Jari Sillanpää on tehnyt tunnetuksi. Esiintyjänä häntä on nähty viime vuosikymmeninä valitettavan harvoin, ja oli mahtavaa, että Kellokosken kesäsoitossa oli mahdollisuus kuulla häntä ison orkesterin säestyksellä. Se ilta ei hevillä unohdu!

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment